%10 Kontenjan Barajı Kapsamında Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Sonuçları 16 Mayıs 2022

14 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında %10 barajı kapsamında Tıp Fakültesi, Tıp (Türkçe) ve Tıp (İngilizce) bölümüne, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık (Türkçe) ve Eczacılık (İngilizce) bölümüne, Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği (İngilizce) bölümüne alınan başvuruların değerlendirme sonuçları aşağıdaki gibidir.

NOT: İstinye Üniversitesi uluslararası öğrenci kabul şartlarında ilan edilen uluslararası sınav türleri ve puanlarına sahip olan adaylar önceliklendirilmiştir.

*Asil listede yer alan adayların başvuru işlemlerinde kullandıkları e-posta adreslerine 7 gün geçerliliği bulunan bir şartlı kabul mektubu gönderilmiştir. Adayların ilgili mektupta yer alan süre içerisinde ön kayıt ücretini ödeyerek işlemini başlatması gerekmektedir.

**Tıp (İngilizce) bölümümüzde kontenjanın dolması sebebiyle %10 barajı kapsamındaki başvurular değerlendirmeye alınmamıştır.

Asil ve yedek liste yerleştirme işlemleri sonunda %10 barajı kapsamında kontenjan olması durumunda 16 Mayıs-6 Haziran 2022 tarihleri arasında başvurular tekrar alınarak süreç aynı şekilde takip edilecektir.

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

*Diş Hekimliği (İngilizce), Eczacılık (İngilizce) ve Eczacılık (Türkçe) Bölümleri için hak kazanan aday bulunmamaktadır.