%10 Kontenjan Barajı Kapsamında Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Sonuçları

4 Ağustos– 1 Eylül 2022 tarihleri arasında %10 barajı kapsamında Tıp Fakültesi, Tıp (Türkçe) ve Tıp (İngilizce) bölümüne, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık (Türkçe) ve Eczacılık (İngilizce) bölümüne, Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği (İngilizce) bölümüne alınan başvuruların değerlendirme sonuçları aşağıdaki gibidir.

NOT: İstinye Üniversitesi uluslararası öğrenci kabul şartlarında ilan edilen uluslararası sınav türleri ve puanlarına sahip olan adaylar önceliklendirilmiştir.

*Asil listede yer alan adayların başvuru işlemlerinde kullandıkları e-posta adreslerine 3 iş günü geçerliliği bulunan bir şartlı kabul mektubu gönderilmiştir. Adayların ilgili mektupta yer alan süre içerisinde ön kayıt ücretini ödeyerek işlemini başlatması gerekmektedir.

**Tıp (İngilizce), Diş Hekimliği (İngilizce), Diş Hekimliği (Türkçe), Eczacılık (İngilizce) bölümlerimizde kontenjanın dolması sebebiyle %10 barajı kapsamındaki başvurular değerlendirmeye alınmamıştır.

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI