%10 Kontenjan Barajı Kapsamında Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Sonuçları

2 Ocak 2023 - 21 Mart 2023 tarihleri arasında %10 barajı kapsamında Tıp Fakültesi, Tıp (Türkçe) ve Tıp (İngilizce) bölümüne, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık (Türkçe) bölümüne, Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği (Türkçe) bölümüne alınan başvuruların değerlendirme sonuçları aşağıdaki gibidir.

*İstinye Üniversitesi uluslararası öğrenci kabul şartlarında ilan edilen uluslararası sınav türleri ve puanlarına sahip olan adaylar önceliklendirilmiştir.

**Değerlendirme sonucunda asil listede yer alan adayların başvuru işlemlerinde kullandıkları e-posta adreslerine 7 gün geçerliliği bulunan bir şartlı kabul mektubu gönderilmiştir. Adayların ilgili mektupta yer alan süre içerisinde ön kayıt ücretini ödeyerek işlemini başlatması gerekmektedir. İşlem yapmayan adaylardan oluşacak boş kontenjan için yedek liste devreye alınacaktır.

*Eczacılık (İngilizce) bölümü için yüzde on barajı kapsamında başvuru bulunmamaktadır.

*Diş Hekimliği (İngilizce) bölümü için yüzde on barajı kapsamında başvuru bulunmamaktadır.