Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü

2021-2022 Akademik Yılı Erken Kayıt Dönemi Bilgilendirmesi

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı için sadece uluslararası öğrencilerimize özel erken kayıt dönemi 17 Mayıs 2021- 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Erken Kayıt dönemine özel avantajlar aşağıdaki gibidir;

Döviz olarak ödeme yapacaklar için:

-    Mayıs Ayı’nda %5 indirim,
-    Haziran Ayı’nda %4 indirim,
-    Temmuz Ayı’nda %3 indirim

Uygulanacaktır.

*Peşin yapılan ödemelerde ayrıca %5 peşin indirim uygulanacaktır.

Türk lirası olarak ödeme yapacaklar için:

-    Mayıs Ayı’nda Merkez Bankası güncel Döviz Satış Kuru üzerinden 0,40 TL oranında indirim,
-    Haziran Ayı’nda Merkez Bankası güncel Döviz Satış Kuru üzerinden 0,30 TL oranında indirim,
-    Temmuz Ayı’nda Merkez Bankası güncel Döviz Satış Kuru üzerinden 0,20 TL oranında indirim

Uygulanacaktır.

*Peşin yapılan ödemelerde ayrıca %5 peşin indirim uygulanacaktır.

Önemli Notlar:

*Uluslararası öğrenci öğrenim ücretleri %8 KDV oranı dikkate alarak revize edilmiştir.

**31 Temmuz 2021 tarihi sonrasında yapılacak kayıt yenileme işlemlerinde erken kayıt indirimi uygulanmayacaktır ve dolar kuru sabitlemesi yapılmayacaktır.

***Uluslararası öğrenci kayıt yenileme işleminin son tarihi 24 Eylül 2021’dir.

Daha detaylı sorularınız için ogrencimuhasebe@istinye.edu.tr eposta adresi ya da +90 850 283 6123/6137 telefon numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

İstinye Üniversitesi