Uluslararası Öğrenciler İçin İngilizce Yeterlilik Sınavı

Sınav Zamanı: 17/01/2019 Perşembe günü, saat 11:00

Sınav Yeri: İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, 6. Kat Yabancı Diller Bölümü (Detaylı sınıf listesi sınavdan önce web sayfasında yayınlanacaktır.)

**Üniversitemize kayıtlı olup İngilizce Hazırlık Programı’na katılım sağlamamış ve uluslararası öğrenciler için yapılacak İngilizce Yeterlilik Sınavı’ na katılmak isteyen öğrencilerimizin foreignlanguages@istinye.edu.tr adresi üzerinden kayıt yaptırmaları zorunludur.

***Sınav detayları hususunda doğrudan foreignlanguages@istinye.edu.tr uzantılı e-posta adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Başarılar dileriz.