Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü

İngilizce Hazırlık Programı için;

• Ders Başlangıç Tarihi: 09 Ekim 2023

Akademik Danışmanlık

Akademik danışmanınız, eğitim, öğretim, ders alma işlemleri ve diğer akademik konularda sizlere yardımcı olacaktır.

Öğrenci otomasyon sistemine girdiğinizde ana ekranlarda akademik danışmanınızın bilgilerini görebilir, onunla otomasyon üzerinden iletişim kurabilir, ayrıca kendisine e-mail gönderebilirsiniz.

*Sisteminizde akademik danışmanınızın görünmemesi durumunda ders seçim işlemi yapılamayacaktır, bu durumda lütfen kayıtlı olduğunuz Yüksekokul/Fakülte/Enstitü Sekreteri ile İletişime geçiniz.

Ders Seçim işlemleri

Öğrenci otomasyon sistemimize kayıt sırasında kullanılan eposta adresine gönderilmiş kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteminize giriş yapabilirsiniz.

• Sayfa Uzantısı: https://ois.istinye.edu.tr
  • Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası
  • Şifre: Kayıt sırasında kayıt tamamlandı belgesi ile eposta adresinize gönderilmiştir. (Tekrar şifre almak için kayitisleri@istinye.edu.tr eposta adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.)

Ana web sayfamızda ilan edilen ders seçim takvimini dikkate alarak öğrenci otomasyon sisteminde yer alan ders seçme ekranlarından derslerinizi seçebilirsiniz.

*Mali onayı bulunmayan öğrencilerimiz ders seçim işlemlerini gerçekleştiremeyecektir. Daha detaylı bilgi için ogrencimuhasebe@istinye.edu.tr eposta adresi ile iletişime geçilmelidir.

**Ders seçim işlemleri hususunda daha detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim bilgileri ışığında kayıtlı olduğunuz Yüksekokul/Fakülte/Enstitü Sekreteri ile İletişime geçebilirsiniz.

Meslek Yüksekokulu: myo@istinye.edu.tr

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: shmyo@istinye.edu.tr

Tıp Fakültesi: tip@istinye.edu.tr

Diş Hekimliği Fakültesi: dhf@istinye.edu.tr

Eczacılık Fakültesi: ecz@istinye.edu.tr

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi: gstmf@istinye.edu.tr

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi: iisbf@istinye.edu.tr

İletişim Fakültesi: if@istinye.edu.tr

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi: itbf@istinye.edu.tr

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi: mdbf@istinye.edu.tr

Sağlık Bilimleri Fakültesi: sbf@istinye.edu.tr

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü: lisansustu@istinye.edu.tr

Uzaktan Eğitim Sistemi (Blackboard Learn)

• Sayfa Uzantısı: https://istinye.blackboard.com
  • Kullanıcı Adı: öğrenci numarası@stu.istinye.edu.tr

Uzaktan eğitim sistemi (Blackboard Learn), Öğrenci Bilgi Sistemi (OIS) ile senkron çalışmaktadır.

Akademik yıl içerisinde OIS üzerinden kaydolduğunuz dersler en geç ertesi gün otomatik olarak uzaktan eğitim sistemine aktarılır.

Blackboard üzerinden ders içeriklerine ulaşabilir, canlı sınıflara katılabilir, kayıt altına alınmış dersleri tekrardan izleyebilir ve online sınavlara katılabilirsiniz.

Detaylı akademik takvim için lütfen tıklayınız

ISU Parola Bilgi Kiti için lütfen tıklayınız

Başarılı bir akademik yıl dileriz.

Saygılarımızla
Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı