Online Kayıt Bilgilendirmesi Hk

Değerli Adayımız,

Yıllık öğrenim ücretinin en az yarısını (önlisans bölümlerinde yıllık öğrenim ücretinin tamamı) ödediyseniz, kaydınızı online olarak tamamlayabilir ve orijinal belgelerinizi üniversitemize geldiğinizde ilgili birimimize elden teslim edebilirsiniz.

Belgeleri doldurup imzalamak için lütfen aşağıdaki yönlendirmeleri takip ederek imzalı belgeleri tek seferde international@istinye.edu.tr e-posta adresimize gönderiniz.

Bu belgeleri gönderirken ISU-00.. ile başlayan başvuru numaranızı lütfen belirtiniz.

Ek 1 – Her sayfayı imzalayınız.

Ek 2 – Her sayfayı imzalayınız.

Ek 3 – Boşlukları doldurarak adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve “I have read and understood.” yazıp belgeyi imzalayınız.

Ek 4 – Boşlukları doldurarak adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve “Okudum ve anladım.” yazıp belgeyi imzalayınız.

Ek 5 – Belgeyi imzalayıp “I have read and understood.” yazınız.

Ek 6 – Belgeyi imzalayıp “Okudum ve anladım.” yazınız.

Bilgi Formu – Lütfen kişisel bilgilerinizi yazınız.

*Öğrenci belgeniz ve öğrenci kartınız için vesikalık bir fotoğrafınızın iletilmesi zorunludur.

**Tüm evrakların elle doldurulması ve ıslak imzalı olarak e-postayla gönderilmesi gerektiğini lütfen unutmayınız.

***Tüm ödeme dekontlarının e-postaya eklenmesi zorunludur. (Yıllık öğrenim ücretinin en az yarısını -önlisans bölümlerinde yıllık öğrenim ücretinin tamamı, lisansüstü programları için ücretinin yarısı- ödediyseniz.)

****İhtiyaç halinde e-posta yoluyla ek belge talep edilebilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Lise Diplomasının Aslı (Türkçe veya İngilizce Tercümesi) (Lisansüstü programlara kayıt olunması durumunda lisans/yüksek lisans diploması)

• Lise Transkripti (Türkçe veya İngilizce Tercümesi)

• Denklik Belgesi (Denklik Belgesi, öğrencinin ülkesindeki Türk Büyükelçiliklerinden veya ülkemizdeki İl Eğitim Müdürlüklerinden temin edilmelidir).

• Lisansüstü derecesine kayıt olmanız durumunda Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne başvurduysanız, diplomanız için Denklik Belgenizi ibraz etmeniz gerekmektedir. Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne başvurursanız, Diploma Tanınırlık Belgesi ibraz etmeniz gerekmektedir.

• Aşağıdaki linkte yer alan dil muafiyet belgelerinden biri (Dil muafiyeti şartının sağlanamaması durumunda kayıt olunacak programın eğitim diline göre üniversitemizde gerçekleştirilecek dil sınavına katılım zorunludur.)

• Öğrenim Ücreti Dekontu

• Pasaport